Pana la finalul anului nu aveam programat sa plecam undeva. Nu este o surpriza pentru nici o familie ca fiecare are un buget strans si ca fiecare ban este socotit pentru un anumit lucru. Si din aceasta cauza am hotarat ca pana la finalul anului sa nu mai plecam nicaieri. Si am zis ca dupa Anul Nou sa plecam si noi undeva, nu stiu unde, dar undeva. Ce am scris mai sus era planul initial fiindca ce urmeaza sa va relatez nu are nimic de aface cu ceea ce am scris eu anterior.

Dupa cum am spus prima data, nu aveam planificat sa plecam nicaieri pana la finalul anul. Acest lucru a fost valabil pana acum cateva saptamni cand sotul meu a venit acasa si mi-a zis ca a gasit o oferta last minute in Cuba. Cand am auzit acest lucru am zis ca a innebunit si ca a luat-o razna. Ca noi nu avem bani pentru asa ceva. Mi-am schimabt parerea cand am vazut pozele pe care mi le-a aratat. Atunci am cedat si eu si am zis ca hai mergem. Si asa am si facut.

A doua zi eram cu biletele intr-o mana, cu valiza in cealalta si cu multe intrebari. Si am pornit spre o mare necunoscuta fiindca pana atunci nu am mers in Cuba.Cand am aterizat ne-am cazat la hotelul Neptuno Triton.Chiar ne-a placut acolo si as recomada oricui om sa se cazeze la hotelul Neptuno Triton. Chiar veti avea parte de servicii de cea mai buna calitate.

Dupa ce ne-am cazat am inceput sa mergem prin orasul Havana, capitala Cubei si sa vedem ce putem descoperi. Va pot spune, sincer, ca este un loc cat se poate de frumos. Daca mergeti o sa aveti sansa sa vedeti foarte multe locuri cu adevarat special. Nici nu stiu ce m-a impresioant mai mult. Pentru mine cel mai mult a insemnat mersul pe plaja. Chiar mi-a placut enorm de mult si cred ca si voua v-ar placea acest lucru.

Dupa ce am mers pe plaja am fost sa mancam ceva si pot spune ca am avut din ce alege. Adica, oamenii aceia chiar au de toate pentru toti. Si ce este cel mai important ca totul este de o calitate extrem de mare. Adica nu te poti plange de absolut nimic.Totul este facut ca la carte si servirea cu siguranta ca o sa fie la inaltime.

La capitolul feluri de mancare nu pot spune ca am avut un fel preferat. Oricum, eu am mers pe ceva extrem de traditional si de comun. Sotul meu a vrut ceva mai sofisticat, dar nu mai stiu denumirea exacta. In fine, pot spune ca a merge cu o oferta last minute in Cuba nu a fost atat de rau. Aaa, si daca va intrebati de unde am avut bani pentru o asemenea escapada. Paiā€¦.avem si noi un fond de economii.