Fiecare dintre noi isi doreste sa detina cel mai nou si mai performant telefon, intrucat aceste dispozitive au menirea de a ne face viata mult mai comoda. Totusi, astazi avem acces la niste telefoane care se pastreaza in voga chiar si cativa ani mai tarziu, iar la acest capitol putem aminti de modelele Apple, care au fost de la bun inceput foarte populare. Acestea rareori prezinta defecte, iar cele mai comune sunt accidentele in urma carora telefoanele se aleg cu ecranul spart.

Ai nimerit unde trebuie

Daca esti interesat de schimbare sticla pentru iPhone 7 Plus atunci trebuie sa stii ca ai nimerit unde trebuie intrucat specialistii de la PrestigeGSM au o experienta foarte bogata in domeniu. Asadar, stii ca esti pe maini bune si ca te vei bucura de o fata total noua pentru telefonul tau.

Rezolvi problema imediat

Unul dintre principalele motive pentru care merita sa apelezi aici e acela ca orice problema se va remedia in cel mai scurt timp. Cu alte cuvinte, nu este nevoie de mai mult de 20 de minute pentru a inlocui display-ul defect al telefonului tau, motiv pentru care nu trebuie sa iti dai peste cap programul din cauza lipsei telefonului.

Telefonul va fi ca nou

In plus, experienta bogata isi spune cuvantul, iar iPhone-ul tau va arata ca in prima zi, pentru ca nu vei sesiza nicio diferenta intre ecranul initial si cel care tocmai a fost inlocuit, indiferent daca l-ai ales pe cel original sau pe cel OEM.

Mai bine faci programare

Totusi, pentru ca timpul este pretios pentru fiecare dintre noi, nu este mai simplu sa faci programare? Pe aceasta cale stii exact cand sa te duci, urmand ca 20 de minute mai tarziu telefonul tau sa fie ca nou.

Beneficiezi de garantie

De asemenea, de fiecare data cand apelezi la PrestigeGSM pentru schimbare sticla iPhone 7 Plus beneficiezi si de garantie, asa ca nu te astepti vreodata ca display-ul sa aiba vreo problema si chiar si asa, orice problema se va remedia imediat.

Nu platesti mult

Mai mult, preturile sunt foarte bune aici, asa ca nici nu esti nevoit sa pregatesti o avere pentru a inlocui display-ul defect al telefonului tau. Preturile incep de la 350 de lei in cazul unui ecran OEM, care este foarte popular si ajung pana la 550 de lei atunci cand alegi un ecran original Apple, asa ca totul tine de preferintele tale.

Pentru mai multe modele

Serviciile PrestigeGSM nu se limiteaza numai la telefoane din gama Apple, asa ca nu conteaza ce smartphone folosesti, daca ai spart ecranul acestuia, cu siguranta, vei putea apela aici pentru ca vei solutia de care aveai nevoie si telefonul tau va fi ca nou.