Nu stii niciodata cand poti avea nevoie de un reportofon spion, astfel ca daca esti interesat de astfel de gadgeturi poti apela la iUni unde gama e suficient de variata, pentru a avea toata liberatatea de care ai nevoie atunci cand vrei sa faci o decizie. Totusi, inainte de toate este important sa determini care sunt conditiile in care intentionezi sa folosesti acest gadget, deoarece in functie de acest aspect se poate lua o decizie mai mult sau mai putin inspirata.

Ia cea mai buna decizie

Pentru ca un reportofon sa fie considerat spion este de la sine inteles ca acesta trebuie sa fie ascuns de ochii curiosilor si integrat in niste obiecte aparent obisnuite, iar aici pot fi amintite stick-urile USB, brelocurile, pixurile, ceasurile, cravatele, detectoarele de fum, camere de supraveghere, oglinzi si multe altele. Asadar, in functie de propriile cerinte se va putea lua cea mai buna decizie, iUni.ro punand la dispozitia clientilor tot felul de solutii, care mai de care mai creative.

Pentru toata lumea

De asemenea, pentru ca un astfel de gadget este foarte usor de folosit, acesta poate fi ideal pentru persoane de toate varstele. In special copiii sunt cei mai pasionati si interesati de aceste dispozitive, fiind inspirati din filmele cu spioni, iar cu ajutorul acestora pot fi cu un pas mai aproape de personajele lor preferate.

Cele mai multe modele au incorporat un singur buton care este multifunctional, astfel ca indeplineste mai multe task-uri iar, de exemplu, un stick USB se activeaza la apasarea unui buton, fara a fi nevoie ca acesta sa fie conectat la laptop si cu acelasi buton se porneste sau opreste inregistrarea audio. Pentru ca un stick este un obiect obisnuit in orice mediu, niciodata nu va da de banuit celor din jur, iar acesta are posibilitatea de a inregistra pana la 18 ore de voce, fisiere audio care vor ocupa doar 1.5 GB de memorie, cea totala fiind de 4 GB.

Functia principala

Bineinteles, functia principala a oricarui reportofon spion este aceea de inregistrare audio intr-un mod foarte discret, iar in functie de obiectul in care dispozitivele sunt integrate, acestea pot capata si diferite roluri, de exemplu un ceas de mana, evident va fi functional, ochelarii de soare vor proteja ochii de razele UV, un stick USB va permite stocarea documentelor etc.

Asadar, iUni.ro reprezinta locul ideal la care poti apela atunci cand esti in cautarea produselor care sa te introduca intr-o lume a spionilor, insa acesta poate fi o sursa ideala si pentru parintii aflati in cautarea unor cadouri inspirate pentru cei mici, dar se afla in pana de idei. Solutiile sunt foarte variate, pentru toate preferintele, iar raportul calitate – pret nu va dezamagi niciodata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *