Pentru ca vacantele reprezinta cea mai frumoasa perioada din an, cu totii ne dorim ca acestea sa fie perfecte din toate punctele de vedere, chiar daca sunt numeroase detalii importante ce trebuie stabilite. In primul rand conteaza destinatia, iar in ziua de azi avem acces la nenumarate variante, astfel ca totul tine de preferinte si de buget. In al doilea rand conteaza perioada, intrucat anumite destinatii sunt ideale in anumite momente ale anului, insa la fel de mult conteaza si mijlocul de transport, dar si cazarea. Asadar, alege bilete de la Aerotravel pentru ca se gasesc zboruri directe din marile orase ale Romaniei catre cele mai importante din Europa, iar acesta este cel mai comod mijloc de a calatori.

Viziteaza Roma

Una dintre cele mai accesibile destinatii este capitala Italiei, orasul care se intinde pe sapte dealuri si isi incepe istoria cu o poveste. Misterul Vaticanului, Coloseumul, piata Navona, cu siguranta Roma aduce cate o activitate la fiecare pas, iar trecutul glorios al unor lideri precum Octavian sau Iulius Cezar este amintit continuu. Pasionatii de istorie pot admira forumul roman, Panteonul si nenumarate bisericii, alaturi de muzee cunoscute in intreaga lume. In acelasi timp, Roma aduce si restaurante, terase, cafenele, baruri, cluburi si diferite activitati pentru turistii mai tineri, fiind un oras care traieste intr-un ritm alert.

Descopera Londra

Oricine poate alege bilete de la Aerotravel pentru a descoperi Londra, unul dintre cele mai dezvoltate si mai mari orase ale Europe. Totodata, acesta este un loc in care modernul pare ca se intalneste cu istoria, de la Turnul Londrei, pana la stadioane ticsite cu peste 50.000 de persoane care participa la concerte ale una dintre cei mai mari artisti ai lumii, cu siguranta capitala Regatului Unit nu duce lipsa de activitati.

Nu uita de Florenta

Chiar daca orasul nu impresioneaza prin dimensiunile sale, fiind ascuns intre dealurile Toscanei, insa aduce o multime de atractii si este probabil cel mai bun exemplu al miscarii Renascentiste din Italia. In anumite zone turistii pot avea impresia ca s-au intors in timp pana in secolul al XIV-lea, fiind o adevarata experienta unica.

Alege Praga

Praga s-a dezvoltat considerabil in ultimii ani, motiv pentru care atrage mai multi turisti ca niciodata, fiind ca un magnet in special datorita trecutului sau tumultuos. Orasul a trecut peste multe incercari, de la invazii, incendii sau inundatii, insa s-a pastrat in cele mai bune conditii, a devenit intre timp capitala Cehiei si astazi fascineaza turisti din toate colturile lumii. Biserici, stradute inguste, castele, muzee, galerii de arta, toate se gasesc la fiecare pas, insa nu lipsesc nici activitatile pentru tineri, care au ocazia de a se relaxa la diferite baruri, terase, cafenele si restaurante impanzite pe toate strazile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *