Ceremonia botezului este una speciala, care necesita o planuire cu minutiozitate, motiv pentru care este important sa se cunoasca toate detaliile. Astfel, Andini vine nu numai cu toate informatiile de care ai nevoie, ci si cu produsele adecvate, inclusiv cu hainute deosebite pentru cel mic. Aceasta din urma este poate una dintre cele mai importante etape ale planului, iar optiunile sunt destul de variate, motiv pentru care uneori poate fi dificil sa fie luate cele mai inspirate decizii.

Simbolistica

In timpul botezului cel mic este imbracat in haine noi de culoare alba, culoare care simbolizeaza puritatea si renastarea, urmand ca dupa proces acesta sa „primeasca” o noua viata. Cu alte cuvinte, se considera ca viata copilului incepe abia din acest moment, astfel ca petrecerea de botez poate fi vazuta ca o initiere.

Cine cumpara tinuta

In mod traditional, nasii sunt cei care cumpara hainutele, insa exista intotdeauna si exceptii, astfel ca si parintii se pot implica in acest pas, pentru ca alegerea facuta sa fie cat de inspirata se poate.

Elementele esentiale

Cine alege haine botez Andini are la dispozitie totul: scutece, lenjerie intima, costumase, sosete, incaltaminte si ceva de pus pe cap, toate albe, fie de alte culori in cazul in care nu se doreste respectarea tuturor regulilor nescrise. Stilul este mai putin important, in sensul ca nu exista reguli in acest sens, iar totul tine de preferintele parintilor.

Materialele cele mai bune

Este esential ca articolele vestimentare sa fie confectionate din cele mai bune materiale pentru ca acestea vor face diferenta, iar cel mic se va simti foarte bine pe intreaga durata a ceremoniei. Se prefera matasea, satinul sau bumbacul, insa optiunile nu trebuie sa se limiteze aici, fiind foarte variate, pentru toate dorintele.

Totul intr-un singur loc

La Andini ai totul intr-un singur loc, astfel ca e mai simplu ca niciodata sa pregatesti un botez ca la carte. Bineinteles, gasesti hainutele, care sunt foarte importante, dar nu lipsesc nici darurile, cutiile, lumanarile si tot ce este necesar pentru acest eveniment deosebit. Pe aceasta cale toti parintii si nasii se bucura de faptul ca nu mai sunt nevoiti sa se deplaseze in diferite magazine pentru a alege tot ce au nevoie, cand totul se afla aici, la cateva click-uri distanta.

Nu uita de preturi

Cine alege haine botez Andini, cu siguranta, este interesat si de tarife, iar aici raportul calitate – pret e mai mult decat ideal. Acestea reflecta intotdeauna calitatea produselor, motiv pentru care clientii nu vor fi dezamagiti de articolele comandate, iar petrecerea de botez va fi o adevarata reusita. Asadar, gaseste acum toate hainutele de care ai nevoie, economiseste timp, bucura-te de preturile mici, iar cel mic va pasi cu dreptul in noua sa viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *