Popularitatea boilerelor a scazut considerabil in ultimii 10 ani, insa acestea inca reprezinta o solutie ideala intr-o multime de conditii, motiv pentru care merita sa vezi produsele BricoSteel intrucat optiunile sunt foarte variate, pentru toate nevoile. In schimb, luarea unei decizii poate fi dificila in conditiile in care sunt propuse diferite variante, astfel ca este important sa se tina cont de cateva criterii.

Cea mai buna decizie

In primul rand, boilerele pot fi de diferite tipuri, astfel ca unele sunt electrice, altele pe gaz sau pot functiona cu gaz sau ulei. In al doilea rand, conteaza si numarul consumatorilor, care pot fi de la baie, la bucatarie, insa si cat de mare este familia intrucat pe masura ce creste numarul utilizatorilor e nevoie de o capacitate mai mare. Pe aceasta cale e mai usor sa fie stabilitate detaliile importante ale boilerului, incepand de la capacitate si pana la putere.

Instalarea corespunzatoare

Conteaza foarte mult ca boilerul sa fie instalat in cele mai bune conditii, fiind cateva reguli de care trebuie sa se tina cont, incepand de la montarea pe plan vertical sau orizontal, fie deasupra chiuvetei. In acelasi timp este important daca peretii boilerului sunt izolati pentru a se pastra calzi pentru cat mai mult timp, insa si daca acesta dispune de un sistem de protectie anti-inghet pentru ca iarna sa fie evitate problemele. Totodata, este importanta si protectia la supratensiune sau supraincalzire, dar unii clienti vor tine cont si de nivelul de zgomot produs, in special cei care au copii mici. Conteaza si usurinta cu care aceste dispozitive se folosesc, cat de sigure sunt, dar si clasa de eficienta, care poate fi de la A pana la D.

Alege inovatia

Daca vezi produsele BricoSteel vei constata ca printre acestea se numara si boilerele bivalente care pot fi vazute ca o adevarata inovatie intrucat ajuta la incalzirea apei in cel mai scurt timp cu putinta. Tehnologia este cea care face diferenta intrucat boilerele se bazeaza pe un sistem modern ce presupune folosirea a doua surse diferite de caldura, pentru a ajunge imediat la rezultatele dorite. Totodata, unele sunt disponibile chiar si cu rezervoare de 1.000 de litri, fiind mai mult decat suficiente in majoritatea situatiilor. In schimb, poate ca unul dintre dezavantaje e reprezentat de faptul ca nu se gasesc astfel de boilere care sa aiba capacitatea sub 500 de litri, ceea ce presupune ca in cazul familiilor restranse acesta nu reprezinta neaparat o solutie optima.

Cat costa

Daca apelezi la BricoSteel vei putea alege boilerul bivalent Buderus Logamax la pretul de 13990 de lei, care se dovedeste a fi ideal in orice spatiu cu suprafata de pana la 200 mp, poate incalzi apa pana la 80 de grade, iar presiunea maxima este de 3 bari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *