Vremea prietenoasa ne invita sa ne adaptam tinutele, pentru a fi mult mai comode, iar in acest sens si barbatii pot lua o multime de decizii. Oricine poate apela la Gianni pentru a alege sandale destinate barbatilor, optiunile fiind foarte variate, pentru toate preferintele, insa nu lipsesc nici cele pentru femei. Fie ca iti doresti sa mergi la serviciu, fie iti doresti incaltaminte comoda in vacanta, cu siguranta sandalele sunt ideale intr-o multime de contexte, de la cele mai simple, clasice, la cele elegante, din piele, iar acestea trebuie sa fie alese in functie de cateva conditii. Multi barbati fac greseli atunci cand poarta sandalele, insa Gianni aduce cateva sfaturi esentiale in acest sens.

Sandale cu pantaloni scurti

Probabil ca aceasta este cea mai comuna combinatie in zilele calduroase, iar lungimea pantalonilor scurti poate sa varieze in functie de stilul fiecarei persoane, motiv pentru care nu exista reguli stricte din acest punct de vedere. In schimb, este ideal ca sandalele alese sa fie adecvate pantalonilor, adica sa se potriveasca stilurile si culorile.

Sandale cu pantaloni lungi

Pentru anumite tipuri de ocazii sau pur si simplu in zilele in care soarele refuza sa se arate, pantalonii lungi in combinatie cu sandalele pot reprezenta o alegere foarte inspirata. Modelele sunt foarte practice la Gianni, sunt comode si suficient de versatile pentru a fi integrate intr-o multime de tipuri de outfituri. Cu alte cuvinte, sandalele nu mai sunt asociate doar cu zilele de vacanta si plajele, ci fac parte din viata noastra de zi cu zi.

O singura culoare

Pentru a nu da gres cu tinuta aleasa este important ca outfitul sa fie dintr-o singura culoare, in special in cazul barbatilor care evita sa aleaga nuante mai tipatoare. De exemplu, se poate alege un tricou simplu, clasic, cu model sau fara, alaturi de o pereche de blugi negri si o pereche de sandale cu o culoare similara pentru ca look-ul sa fie grozav si sigur.

Sandale tip gladiator

Acestea au castigat mult la capitolul popularitate in ultimii ani fiind aduse in prim plan de principalii designeri ai lumii si, bineinteles, acestea trebuie purtate cu o pereche de pantaloni scurti, in timp ce pentru partea superioara a tinutei se poate alege o camasa deschisa la culoare sau un tricou.

Cele mai comode sandale

In schimb, sunt multi barbati care prefera confortul, insa nu isi doresc sa compromita nici partea estetica, astfel ca Gianni aduce cateva solutii ideale, confectionate din cele mai bune materiale, pielea fiind cel care predomina. Asadar, nu numai ca acestea sunt foarte comode, ci si arata grozav si rezista in conditii optime de-a lungul timpului, fara a se deteriora, ocazie cu care pot fi purtate si mai multi ani la rand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *