Orice spatiu trebuie personalizat pentru a deveni mai atractiv, fie ca este vorba despre propria locuinta, de biroul de la serviciu sau de un magazin, iar in acest sens se gasesc multiple posibilitati, in special pentru ca peretii sa nu ramana simpli. Asadar, oricine poate apela la ColantariDesign pentru a afla mai multe despre stickerele pentru pereti si care sunt avantajele aduse de acestea.

Calitate

In primul rand, acestea sunt confectionate din autocolante de calitate, ceea ce presupune ca se prezinta in conditii optime de-a lungul timpului, avand o durata de viata de minim 5 ani, insa aceasta poate fi prelungita cu usurinta intrucat intretinerea e foarte simpla.

Costuri

Cu siguranta, oricine dispune de un buget limitat atunci cand isi doreste personalizarea unui spatiu, insa stickerele sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar preturile difera in functie de dimensiunile alese. Asadar, rareori se depaseste pragul de 100 de lei, iar acest lucru se intampla in cazul autocolantelor care ocupa un perete intreg.

Usor de aplicat

Fata de oricare alta procedura de personalizare, aceasta este, de departe, cea mai simpla, intrucat stickerele se aplica cu usurinta pe orice perete, insa unele se dovedesc a fi ideale si pe articole de mobilier. Totusi, se prefera ca acestea sa fie aplicate pe suprafete drepte, dovedindu-se a fi ideale si in cazul ferestrelor, al oglinzilor, bibliotecilor, dulapurilor, sifonierelor si nu numai.

Diversitate

In acelasi timp, la ColantariDesign se gasesc o multime de modele, pentru toate preferintele si nevoile, care sa se potriveasca in orice mediu. Mai mult, daca clientii nu sunt multumiti de cele disponibile, acestia pot veni cu propriile idei, iar cu cat sunt mai creative, cu atat mai bine. Stickerele pentru pereti sunt ideale atat in dormitor, cat si in living, bucatarie, baie, hol, iar printre cele mai populare sunt citatele motivationale, cele cu motive florale sau personajele din desene animate pentru camera copiilor.

Fara urme

Un alt avantaj important e reprezentat de faptul ca se poate renunta oricand se doreste la stickere, iar indepartarea lor se face cu usurinta, fara a lasa urme pe pereti intrucat adezivul folosit de autocolant este unul de calitate. Cu alte cuvinte, in numai cateva minute se revine la situatia initiala, fie se poate alege un alt sticker.

Ideal pentru copii

Cei mici sunt intotdeauna pretentiosi cu privire la propria camera, iar pentru a nu urma proceduri complicate, riscante si costisitoare, e mult mai usor sa se aleaga stickere pentru pereti intrucat acestea ii vor multumi pe copii.

In concluzie, aceasta procedura aduce cel mai bun raport calitate – pret posibil al unei proceduri de personalizare a unui spatiu, astfel ca merita luata in calcul de catre toti cei care isi doresc sa apeleze la o varianta practica, lipsita de riscuri si fara batai de cap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *