Pe piata afacerilor din Romania apar tot mai multe firme si un numar tot mai mare de tineri care viseaza la antreprenoriat, insa pana sa se ajunga aici e nevoie de multe detalii care sa fie puse la punct. Totusi, Omnicredit este prima platforma fintech din tara noastra de finantare care isi desfasoara activitatea online si isi dedica serviciile persoanelor juridice, astfel ca toti cei interesati au parte de mai multe avantaje pe care merita sa le descopere. Poti alege avantajele oferite de factoring-ul Omnicredit si sa descoperi toate plusurile de care organizatia ta poate avea parte.

Cum te ajuta factoring-ul

Atunci cand organizatia pe care o conduci vinde diferite produse si servicii care sunt facturate la fiecare 30, 60 sau 90 de zile, pana la incasarea acestora, sumele respective sunt blocate, iar nevoile pot interveni in cele mai nepotrivite momente. Astfel, Omnicredit vine in ajutorul tau cu acest serviciu ce presupune ca vei cesiona creantele si vei primi banii pe loc. Cu alte cuvinte, sunt suficiente numai cateva click-uri pentru a obtine ajutorul financiar de care poti avea nevoie.

Mai multe avantaje

Pe aceasta cale te vei bucura de mai multe avantaje importante, incepand de la flexibilitate pentru ca tu esti cel care decide care sunt facturile pe care le alegi pentru a le ceda Omnicredit si pentru a primi suma de bani echivalenta acestora pe loc. Mai mult, ai parte si de rapiditate pentru ca sumele de bani le primesti imediat, fara sa mai fii nevoit sa astepti data scadenta si eventualele intarzieri, ceea ce reprezinta si cate o grija in minus. De asemenea, serviciul de factoring nu este vazut ca o modalitate de creditare, ci doar o solutie prin care vei accelera incasarile organizatiei pe care o conduci.

Vezi direct online

Omnicredit este o platforma care isi desfasoara activitatea exclusiv online, ceea ce te scapa de drumurile pana la institutiile financiare, iar procedurile vor putea fi efectuate direct din propriul birou. Asadar, poti folosi in cadrul platformei calculatorul de factoring prin intermediul caruia alegi valoarea fiecarei facturi si data scadenta a acestora si imediat vei afla suma de bani pe care o vei primi.

Experienta bogata

Stii ca ai nimerit unde trebuie la Omnicredit pentru ca specialistii de aici au o experienta bogata, de peste 15 ani in domeniu, ceea ce presupune ca prin ajutorul oferit de acestia poti ajunge sa iti pui ideile in practica. Cu cat acestea sunt mai creative cu atat mai bine, pentru ca este chiar recomandat sa gandesti diferit si sa incerci sa gasesti fel si fel de solutii.

Fara birocratie

De asemenea, la Omnicredit scapi de birocratia specifica sistemului financiar romanesc, unde sunt impuse reguli stricte, pe cand aici totul este mult mai comod. Serviciul de factoring este unul simplu, iar intregul proces de obtinere a finantarii este lejer la Omnicredit, asa ca oricine poate sa profite.

Mai putin stres

Cu siguranta, oricine alege avantajele oferite de factoring-ul Omnicredit va avea parte de mai putin stres, motiv pentru care merita sa apelezi aici. Aceasta este o solutie financiara care se dovedeste a fi utila in mai multe contexte si care nu atrage batai de cap specifice altor variante, astfel ca specialistii de la Omnicredit iti stau la dispozitie chiar acum.

Pentru diferite domenii de activitate

Nu conteaza ce fel de afacere vrei sa pui la punct pentru ca poti inaugura o florarie, o spalatorie auto si de covoare, un teren de sport multifunctional, un restaurant, o sala de fitness, un magazin online si nu numai, asa ca alege avantajele oferite de factoring-ul Omnicredit si debuteaza in afaceri cu propria idee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *