Hotelul pe care il alegi atunci cand doresti sa pleci in vacanta este foarte important, mai ales fiind locul in care dormi si te odihnesti. Este foarte important ca acesta sa-ti puna la dispozitie toate facilitatile necesare pentru a te bucura de o vacanta perfecta. Fie ca este vorba despre confortul din camera, fie ca este vorba despre zona in care acesta este amplasat, toate acestea sunt criterii pe care le luam in considerare atunci cand alegem hotelul la care ne vom caza. Hotelul Elexus din Predeal este locul perfect pentru cei care isi doresc sa se bucure de o vacanta in mijlocul naturii. Fie ca vii singur sau insotit de cineva, zilele petrecute aici vor fi de neuitat.

Camere moderne

Hotelul este una dintre cele mai moderne unitati de cazare din Predeal. Acesta are un aspect nou, extrem de sofisticat si elegant ce le ofera oasepctilor toate standardele de calitate pentru cateva zile perfecte. Camera va fi curata, bine organizata si odihna ta mult mai placuta. Va fi o placere sa te intorci in camera de hotel dupa o zi plina de activitati.

Odihna si relaxare

Hotelul Elexus este locul perfect pentru cateva zile de relaxare si odihna. Aici te poti linisti dupa o zi petrecuta pe un traseu montan si iti poti trage rasuflarea inainte sa pleci intr-o plimbare in natura. Hotelul dispune si de un SPA care este perfect pentru cei care isi doresc sa se relaxeze dupa o zi plina de drumetii prin padure.

50 de ani de profesionalism

Hotelul Elexus este de fapt fostul Hotel Predeal, care desi si-a schimbat numele sustine inca aceleasi standarde de profesionalism si calitate. Angajatii hotelului isi vor dedica timpul si rabdarea  pentru ca toate nevoile tale sa fie satisfacute. Acestia se vor asigura ca pe timpul sederii vei fi tratat cu respect, si toate cerintele tale vor fi indeplinite.

Pentru vacantele de unul singur sau impreuna cu cei dragi

Fie ca te decizi sa pleci in vacanta de unul singur, fie ca vrei sa petreci cateva zile impreuna cu persoana iubita sau familia, la hotelul Elexus veti gasi o varianta de cazare perfecta pentru nevoile pe care le aveti. Oricare ar fi varianta pentru care optati, cu siguranta veti avea parte de o sedere de exceptie si veti fi tratat exemplar.

Preturi de exceptie

Atunci cand alegem un hotel, unul dintre criteriile dupa care ne ghidam este pretul. Astfel la cei de la Elexus pun la dispozitie o serie de preturi potrivite pentru toate buzunarele. Pentru ca stim cat de important este sa aveti parte de confort si odihna in vacanta, veti descoperi la Elexus servicii profesioniste la preturi excelente. Cazeaza-te la cel mai bun hotel in Predeal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *