Ideea de asigurare malpraxis medici rezidenti poate sa nu fie foarte cunoscuta in randul oamenilor. Totusi, astazi va vom explica tot ce trebuie sa stiti despre asigurarile malpraxis daca sunteti medic. Intr-adevar, exista asigurari absolut obligatorii pe care trebuie sa le incheiati din prima zi de activitate daca practicati in privat. Altele sunt optionale, dar sunt foarte recomandate. Ce garantii ar trebui sa luati in vedere? Care sunt nevoile dumneavoastra specifice ca medic? Care sunt principalele riscuri in aceasta profesie? Cand devii responsabil ca medic? In plus, exista multi asiguratori si nu este niciodata usor sa stii unde sa apelezi sau ce acoperire sa alegi. Vestea buna este ca la TCV poti cumpara oricand o asigurare malpraxis online, la un pret foarte bun. Atunci cand vorbim despre asigurare malpraxis pret, nu ne referim la sume colosale, mai ales ca la TCV urmarim beneficiul clientilor si ne dorim ca ei sa fie multumiti si impliniti din punct de vedere profesional. O asigurare malpraxis medicului va protejeaza in caz de daune cauzate unei terte parti in timpul activitatii exercitarii sarcinilor profesionale. Acest lucru se refera atat la vatamarea corporala, cat si la accidentele la locul de munca.  Desi nu aveti obligatia legala de a lua raspundere civila profesionala sau, asa cum i se mai zice, malpraxis asigurare, in cazul in care sunteti daca sunteti angajat, aceasta asigurare este foarte recomandata. De exemplu, un pacient va poate cere in timpul consultatiei o asigurare malpraxis atunci cand va solicita serviciile medicale in afra unitatii in care lucrati, de exemplu o interventie in afara unitatii in care sunteti angajat (spitale private), dar si in caz de culpa. Acest concept este foarte rar iertat de instante si, in special spitalele, vor trebui sa despagubeasca victimele afectate. Pe de alta parte, acest lucru nu va impiedica sa fiti implicati la din punct de vedere penal.

Asigurarile noastre malpraxis protejeaza profesionistii din sanatate din spitale si angajati, pe langa garantiile contractate in numele lor de catre angajatorii lor. Printre profesiile medicale care implica necesitatea de a avea o asigurare malpraxis se numara: medici de toate specialitatile, chirurgi dentari, farmacisti, moase etc. De asemenea, acelasi lucru este valabil si pentru profesii paramedicale, precum asistenti medicali, ingrijitori, insotitori de ambulanta, kinetoterapeuti, pedichiuri-podologi, psihoterapeuti, logopezi, opticieni, manipulatori de electroradiologie medicala, veterinari.

Fie ca sunteti medic junior, sef de clinica – asistent, practicant de spital cu norma intreaga sau partiala, practicant asociat, lector, profesor universitar, student practicant, functionar public, contractual sau angajat al unei institutii private, sunteti protejat, iar asta pentru ca ne adaptam oferta de preturi in functie de responsabilitatile dumneavoastra. Alege chiar acum o asigurare malpraxis pe tcv.com.ro si profeseaza linistit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *