Cei care iubesc natura mai mult decât orice, au acum ocazia să se bucure de o cazare la Conacul Negoiță din Covasna, care este visul oricărei persoane căreia îi place să petreacă timp relaxant afară. Acesta este localizat chiar în mijlocul unei păduri și este perfect pentru cei care trăiesc o viață agitată, stresantă. Construcția sa, chiar într-un crâng face din locație una superbă, plăcută și accesibilă doar celor care sunt cu adevărat dornici să se conecteze cu natura la un alt nivel. Măreția peisajelor de acolo, pe care le vei privi în fiecare dimineață vor rămâne cu tine, iar șederea ta la conac va fi o experiență  greu de șters din minte. 

Poți să devii una cu natura

Cel mai avantajos element la Conacul Negoiță este chiar faptul că acesta este plasat într-o zonă de pădure, unde liniștea este perturbată doar de ciripitul păsărelelor. Experiența pe care vei avea ocazia să o trăiești aici este una cu totul și cu totul diferită de alte cazări din țară, iar bucuria unui moment de liniște și pace, înconjurat de copaci și de susurul apei te vor ajuta să atingi un nivel uriaș de relaxare. 

Călătorie în trecutul îndepărtat 

Conacul a fost gândit în așa fel încât să transpună cât mai bine și mai plăcut atmosfera unui conac boieresc, cu toate detaliile și aspectele lui. Astfel, din punct de vedere estetic acesta reușește să te trimită complet în vremuri de mult apuse, dar în același timp extrem de frumoase. Dincolo de poziționarea absolut superbă și de felul în care vei simți aici, un avantaj considerabil este constituit de amenajarea acestuia și de senzația pe care o dă turiștilor. Un conac boem, romantic și în același timp tradițional care te va cuceri prin aspectul lui de poveste.  

Servicii sigure la cea mai înaltă calitate. 

Nu numai că te vei putea bucura de liniștea și pacea locației și de atmosfera specială în care te va transpune aceasta, dar vei avea parte și de cele mai eficiente și plăcute servicii. La Conacul Negoiță vei descoperi facilități și dotări de ultimă generație, care se voi integra perfect în peisajul acestuia, fără să deranjeze din punct de vedere vizual. Astfel, aici vei descoperi un loc în care trecutul și prezentul fac echipa perfectă pentru ca tu să te poți bucura de o vacanță relaxantă.

Prețuri pentru toate buzunarele

Un element ce deosebește Conacul de alte unități de cazare din țară este prețul pe care trebuie să îl achiți pentru câteva nopți de cazare. Aceștia te asigură că vei avea parte de cele mai bune condiții de cazare, fără să fii nevoit să plătești sume de bani colosale pentru acest lucru. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *