Una dintre cele mai cunoscute și mai întâlnite probleme care le iese în cale medicilor dentiști este referitoare la faptul că muți dintre pacienți au nevoie de implanturi dentare. Fie pentru că nu apelează la medicul dentist când problema nu este atât de mare, fie pentru că pur si simplu nu văd o problemă cu un dinte care s-a spart sau s-a rupt, mulți pacienți ajung în cabinetul stomatologic fără dinți care să se mai poată recupera și cu o funcționalitate a dentiției aproape inexistentă. Astfel, una dintre cele mai eficiente soluții în aceste situații este chiar un implant dentar, care va reda persoanei în cauză atât capacitatea de a mesteca, cât și frumusețea unui zâmbet perfect.

Soluție pe termen lung

Există foarte multe metode de înlocuire a dinților precum protezele și punțile convenționale, care au o durată de valabilitate de cel mult 5-10 ani înainte de a necesita o primă înlocuire. Un implant dentar, pe de altă parte are un potențial de rezistență de cel puțin 40 de ani dacă este îngrijit corespunzător.

Ajută la prevenirea pierderii osoase

Atunci când îți pierzi un dinte există șanse foarte mari ca acest lucru să poată determina o resorbție progresivă a osului care înconjoară rădăcina acestuia și în timp, acest lucru poate duce la pierderi osoase destul de serioase. Astfel, implanturile preiau rolul unei rădăcini de dinți și stimulează osul maxilarului reușind astfel, o menținere sănătoasă a acestuia.

Păstrează structura facială

De multe ori, câțiva dinți lipsă pot provoca mai multe probleme decât te-ai aștepta, iar una dintre ele este referitoare la structura și trăsăturile feței. Astfel, pe termen lung, aceasta poate căpăta un aspect inestetic, iar soluția care ne poate salva este un implant de măsea. Acesta va umple locurile lipsă și va ajuta la păstrarea structurii faciale într-o formă cât mai plină.

Soluție permanentă

Unul din motivele pentru care tot mai mulți oameni aleg implantul dentar este referitor la confortul și liniștea pe care acesta îl aduce cu sine. Spre deosebire de protezele care trebuie îndepărtate noaptea pentru a fi curățate, implantul dentar rămâne în gură, iar purtătorul nu trebuie să își facă griji cu privire la acesta. De altfel, nici problemele legate de alunecare sau cădere, care sunt foarte de întâlnite în cazul unei proteze nu vor mai fi o problemă.

Implant dentar la un preț de excepție

Cabinetul stomatologic Stoma Urgent vine către pacienți cu o ofertă de nerefuzat, prin care aceștia își pot pune un implant dentar la prețul de 1000 de lei. Aceasta ofertă este unică și vine în sprijinul tuturor celor care au probleme cu dentiția, însă care până acum nu au avut suficienți bani pentru a rezolva problema așa cum se cuvine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *