Atunci cand ne confruntam cu probleme ale danturii, precum lipsa dintilor, deteriorarea este atat de ordin functional, pentru ca mestacarea alimentelor devine greoaie, daca nu chiar imposibila, cat si estetica, iar asta pentru ca ne face sa ne simtim complexati de acest defect. In teorie, implantul dentar este mai avantajos, deoarece este fix si poate substitui definitiv dintii care lipsesc. In practica, aceasta tehnica nu este intotdeauna una accesibila tuturor, iar multi pacienti pot chiar sa nu prefere implantul, ci proteza dentara.

Implantul dentar, o solutie pentru inlocuirea dintilor care lipsesc, iar asta pentru este usor si eficient de fixat cu un surub de titan in osul maxilarului. Aceasta interventie este o interventie chirurgicala, deoarece osul trebuie pregatit pentru a asigura o zona sigura, capabila sa permita prezenta surubului.

Abia dupa cateva luni de vindecare, pacientul poate sa se simta cu adevarat comod si sa accepte acel implant. Cu alte cuvinte, procesul este lung si interventiile pot dura mai multe luni de zile. Pe de alta parte, acest proces este definitiv si nici nu mai aveti niciun fel de griji sau probleme dentare dupa aceea.

Cu toate acestea, nu este intotdeauna posibil sa iti permiti un implant dentar, mai ales ca este putin mai costisitor in comparatie cu o proteza dentara, al carei pret este unul mult mai accesibil. 

Protezele dentare au marele avantaj prin faptul ca pot fi indepartate oricand. Fabricarea este rapida, iar proteza se potriveste exact cu culoarea celorlalti dinti si forma dintilor care lipsesc. De asemenea, proteza dentara are, in mod clar, un avantaj din punct de vedere financiar. Astfel, la Dental Medical puteti sa va comandati o proteza dentara pret foarte avantajos, ceea ce va ajuta sa nu cheltuiti excesiv pentru o astfel de lucrare. 

In acelasi timp, este nevoie, in medie, de o luna de zile pentru ca gura sa se adapteze cu aceasta proteza dentara. De asemenea, a vorbi si a manca cu o proteza dentara implica putin efort la inceput. Totusi, cu cat protezele dentare sunt purtate mai des, cu atat adaptarea este mai rapida si mai eficienta pentru pacient. In plus, igiena orala este, un factor decisiv si nu trebuie sa ezitati sa va consultati rapid medicul dentist in caz de durere sau sensibilitate excesiva.

In concluzie, implantul dentar se poate dovedi a fi mult mai avantajos pentru a putea avea o dantura perfecta, insa acesta nu este intotdeauna posibil, fie din punct de vedere tehnic, fie din considerente financiare. Prin urmare, proteza dentara la pret foarte bun de la Dental Medical reprezinta o solutie inspirata, mai simpla si mult mai rapida. Alege calitateaa, numai la Dental Medical!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *