Am descoperit un soft foarte bun pentru agentiile de turism

Cu toții suntem dependenți de internet în nenumărate situații, mai ales când ne pregătim de sărbători. Obiceiurile consumatorilor s-au schimbat semnificativ în ultimii ani, iar agențiile de turism au fost nevoite să își stabilească prezența pe piața online. Cu toate acestea, cei care nu sunt mulțumiți de performanța instalației actuale sau sunt la începutul călătoriei ar trebui să știe ce măsuri pot fi luate. Află totul despre Quick Sell care lucrează cu operatorii de turism în format XML, care promite mai multe beneficii importante care merită descoperite.

In primul rand, e bine de stiut ca poti avea acces la motoare de cautare diferite, pentru hoteluri, vacante, city break-uri, zboruri si nu numai, ceea ce se dovedeste a fi util in nenumarate contexte. In al doilea rand, exista si posibilitatea unei conexiuni de tip API sau XML cu diferiti furnizori din turism, iar procedurile pot fi automatizate in functie de necesitati, fapt care, din nou, e un alt mare avantaj. Mai mult, toate procedurile se dovedesc a fi mai rapide, ceea ce va permite oricarei agentii sa faca poata gestiona cu 10 rezervari mai mult. Bineinteles, exista posibilitatea de rezervare direct online, optiune fara de care nu se poate trai in ziua de azi, dar se ofera si o platforma profesionista pentru tour operatori.

În acest fel, Quick Sell aduce călătorii mai aproape de agențiile de turism și oferă ambelor părți cea mai bună ofertă, făcându-l locul perfect pentru a viza agențiile de turism mici și mijlocii. Indiferent dacă îl creați acum sau aveți unul care nu vă place, cu Quick Sell aveți capacitatea de a integra un motor de căutare care va fi foarte util cu actualizările în timp real.

Desigur, clienții doresc, de asemenea, accesul timpuriu la oferte bune și, în cele din urmă, să fie cât mai divers și complet posibil pentru a acoperi toate domeniile de interes. Rezervările se fac direct online de la același motor de căutare și, deoarece platforma va fi disponibilă ca versiune mobilă, utilizatorii iPhone și Android vor putea să o acceseze, ceea ce va duce la o creștere semnificativă a vânzărilor.

Lista beneficiilor Quick Sell este foarte extinsă, începând cu faptul că taxa inițială de instalare nu vă costă nimic și oferă, de asemenea, asistență gratuită și nelimitată. În general, costurile asociate sunt mult mai mici decât dacă platforma ar fi construită de la bază, iar clienții ar plăti doar abonamentul general la serviciu, nu furnizorii, ceea ce înseamnă că există multă libertate din acest punct de vedere.

Leave a Comment