Lucrează ca și cum ai avea propriul business

Tehnologia a evoluat masiv în ultimii ani, la fel și oportunitățile de muncă. Videochatul care, până nu de mult era considerat un subiect tabu, este astăzi printre cele mai ofertante și bine plătite joburi de pe piață. De ce? Vei afla în cele ce urmează.

Tu îi faci programul

Lucrând la Studio Safir, ai posibilitatea de a-ți crea propriul program după care să muncești. Nu există persoane care să îți impună un anumit interval orar, ci ești liberă să alegi dacă vrei sa lucrezi azi, mâine sau săptămâna viitoare. Ești flexibilă, poți lucra doar două ore azi, zece mâine sau deloc. Nimeni nu îți va atrage atenția, doar tu.

Tu decizi cât câștigi

Strâns legat de aspectul anterior este și cel financiar. Altfel spus, câștigi în funcție de cât muncești și muncești în funcție de cât vrei să câștigi. Important de știut este că, dacă ești perseverentă poți ajunge chiar și la sume de peste 4000 lei pe lună. Îți calculezi orele de lucru cum vrei, în așa fel încât, în final, să îți atingi propriile obiective.

Faci ce vrei, cum vrei, cât vrei

Libertatea de decizie nu se oprește aici. Nu există un regulament intern pe care să îl respecți, indicații de care să ții cont sau orice alt sfat venit din exterior. Tu hotărăști cu cine vrei să interacționezi și ce să presupună această interacțiune. Nu vrei să pornești camera? Nu o porni, iar dacă clientul este deranjat, schimbă clientul. Nu ești constrânsă să faci nimic din ceea ce nu vrei și asta, cred eu, e cel mai mare avantaj într-o lume dominată din toate părțile.

Nu există presiuni exterioare

Nu ai șefi, în adevăratul sens al cuvântului. La Studio Safir vei găsi doar prieteni gata să te ajute doar în momentul în care ai nevoie de ajutor. Altfel, nimeni nu te va monitoriza, controla sau alte sinonime care nu plac niciunui angajat clasic. Tu ești propriul tău șef, tu te lauzi sau te cerți dacă este cazul, tu te plătești și tot tu îți poți acorda bonusuri.

Mai primești și cadouri din când în când, depinde doar de tine

Dacă știi să profiți de propriile atuuri în așa fel încât să vrăjești iremediabil câțiva clienți, te vei putea bucura constant de mici atenții, care să te scutească de griji. Tot ce ai de făcut este să integrezi subtil în discuție micile tale dorințe, iar pentru aceia ce vor să te vadă și să te facă fericită nu va fi nimic altceva decât o favoare. Va fi plăcerea lor să îți îndeplinească dorința!

Ei bine, nu ar părea jobul ideal? Fiind unul care se concentrează doar în jurul tău? Ce mai aștepți? Transformă-ți viața în propriul univers!

Leave a Comment