Descoperă programul Rabla de la Auto Cobălescu!

Probabil nu de puţine ori ai auzit persoane discutând despre programul Rabla şi despre avantajele pe care acesta le are atât în rândul posesorilor de autoturisme, cât şi în rândul industriei auto româneşti. Dacă nu ştii exact despre ce este vorba şi ce presupune mai exact, află că programul Rabla pentru autoturisme reprezintă un program guvernamental, susţinut din fonduri alocate de către Ministerul Mediului, cu scopul de a stimula înnoirea parcului auto naţional din România. Acest program oferă celor care fac dovada casării maşinilorr vechi diferite reduceri exclusive pentru achiziţia unui autovehicul nou. Descoperă şi tu acum tipurile de programe Rabla existente şi condiţiile de participare de la Auto Cobălcescu!

Programul RABLA

Despre Auto Cobălcescu

Auto Cobălcescu este un nume important în industria auto, având la activ un portofoliu bogat şi ofertant de mărci auto de pe piaţa, din care fac parte brand-uri renumite de care ai auzit cel puţin odată în viaţă sau ai încercat, precum Dacia, Renault, MINI, BMW şi Nissan. Acest dealer auto din Bucureşti se recomandă datorită experienţei vaste pe care o are în domeniul auto şi datorită cifrelor de afaceri impresionate înregistrate de-a lungul timpului.

Tipuri de programe Rabla Dacia

Auto Cobălcescu pune la dispoziţia celor interesaţi de achiziţia unui nou autoturism două tipuri de programe Rabla pentru Dacia, alături de suport permanent pentru parcurgerea traseului administrativ care se impune odată cu aceste programe, după cum urmează:

Programul Rabla Dacia Clasic 2021. Acest program, pe lângă acordarea unui tichet în valoare de 7500 de lei pentru casarea unei maşinii mai veche de 8 ani, oferă şi câteva eco-bonusuri precum: 1500 lei pentru achiziţia unei maşini noi al cărei motor generează emisii de CO2 mai mici sau egale cu 105g CO2/km în regim WLTP, 1500 lei pentru cumpărarea unei maşini noi cu sistem GPL sau 3000 lei pentru achiziţia unei maşini noi echipată cu sistem de propulsie hibrid, fără Plug-In (fără posibilitatea de încărcare la priză).

Programul Rabla Dacia Plus 2021. Acest program, pe lângă tichetul de 7500 lei valabil odată cu casarea maşinii vechi, oferă eco-bonusuri suplimentare cum ar fi: 20.000 lei pentru cumpărarea unui autoturism hibrid nou Plug-In cu emisii de CO2 mai mici sau egale cu 50 g/km în regim WLTP sau 45.000 lei pentru achiziţia unei maşini 100% electrice.

Condiţiile programului Rabla

După cum am putut observa până acum, beneficiile programului Rabla Dacia sunt numeroase, însă înscrierea pentru acesta şi obţinerea Primei de Casare oficiale sunt, evident, condiţionate de o serie de criterii de eligibilitate care trebuie îndeplinite atât de către autoturism (vechime mai mare de 8 ani în cazul persoanelor fizice şi  5 ani pentru persoane juridice şi să fie înmatriculate în România), cât şi de către deţinătorul acestuia (să aibă domiciliul sau reşedinţa în România, să nu aibă nicio obligaţie de plată către Bugetul Local).

Înscrie-te şi tu în programul Rabla Dacia şi profită de cele mai avantajoase beneficii de pe piaţa auto!

Leave a Comment