S-ar putea să vă întrebați care ar fi beneficiile obținerii certificării ISO 9001 pentru afacerea pe care o aveți, iar noi, cei de la 4consulting.ro, vă vom oferi explicațiile de care aveți nevoie. Certificarea aduce beneficii companiilor de toate dimensiunile. Fie că sunteți o companie mare sau un IMM, certificarea ISO 9001 la preț bun aduce avantaje la diferite niveluri: clienți, companie, angajați.

Ca o reamintire, ISO (Organizația Internațională pentru Standardizare) a fost creată în 1946 și este o organizație internațională independentă, neguvernamentală.

Standardele ISO asigură siguranța și calitatea produselor și serviciilor, facilitează comerțul internațional și ajută la îmbunătățirea mediului în care trăim.

Care sunt beneficiile pentru clienți?

Utilizarea standardului ISO este un mijloc de definire a obiectivelor concrete la toate nivelurile pentru a satisface așteptările clienților, fie externi sau interni. Pentru a susține o orientare către client, este necesar ca obiectivele să fie în tandem cu nevoile și așteptările lor prin alegerea și monitorizarea indicatorilor relevanți, iar sistemul de management să aibă ca scop îmbunătățirea continuă a performanței companiei. Din sondajele de satisfacție ale clienților sunt implementate în companii în diferite aspecte ce definesc nevoile și necesitățile ale clienților, ceea ce face posibilă o comunicare bună în ceea ce privește așteptările clienților.

Care sunt avantajele standardului pentru angajați a certificatului ISO 9001?

La nivel de management: Sistemul de Management al Calității este firul comun de control al implementării strategiei și managementului acesteia pe baza unor indicatori de eficiență și performanță dovediți. Pe de altă parte, la nivel de angajați, vorbim despre o abordare transversală, care mobilizează echipele în jurul unui proiect de îmbunătățire continuă. Procesul de certificare aduce managementul și angajații împreună pentru a colabora mai eficient și pentru a utiliza procese benefice pentru a atinge obiectivele comune.

Avantajele la nivel de companie sunt următoarele:

Abordarea ISO 9001 la preț convenabil de la 4consulting.ro, prin abordarea procesuală, întărește înțelegerea de către personal a importanței contribuției și a rolului lor, identificarea interfețelor între diferite funcții, definirea responsabilităților necesare atingerii obiectivelor comune și, astfel, reducerii riscurilor și blocajelor la nivel de companie.

De asemenea, un certificat ISO 9001 la preț bun de la 4consulting.ro, dă unei companii posibilitatea de a reduce costurile prin sisteme și procese mai bine concepute, creșterea satisfacției clienților prin îmbunătățirea siguranței, calității și proceselor, accesează noi piețe, asigurând compatibilitatea produselor și serviciilor și reduce impactul acestora asupra mediului.

Prin urmare, pentru toți cei care își doresc să confere mai multă încredere clienților prin produsele sau serviciile pe care le oferă, echipa 4Consulting vă poate ajuta cu certificate ISO 9001 la preț foarte bun, pe care suntem disponibili să îl stabilim împreună.

4Consulting este echipa care sprijină afacerile de tind spre profesionalism și seriozitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *