Fie că sunteți în căutarea unor aparate auditive sau accesorii de orice fel pentru acestea, le găsiți cu certitudine pe site-ul baterii-auditive.ro. În ceea ce privește tipurile de baterii, pe site-ul pe care le vei găsi aici, poți să stai liniștit pentru că vei găsi o gama completă de modele de înalta calitate aparținând unor branduri renumite precum: Duracell, Rayovac, PowerOne, Signia, Panasonic, Everactive și Energizer. Toate acestea pot fi găsite în blistere cu 4, 6 sau 8 celule. Aceste baterii variază în funcție de model și culoare, astfel încât modelul 10 PR70 este desemnat galben, modelul 13 PR48 – portocaliu, modelul 312 PR41 – maro, modelul 675 PR44 – albastru, iar codul 675 se referă la implantul cohlear.

În secțiunea de accesorii a site-ului baterii-auditive.ro veți găsi un produs foarte util, și anume testerul Rayovac pentru proteze auditive Zinc Aer, care îi permite purtătorului aparatului auditiv să verifice cu acuratețe nivelul bateriei. De asemenea, este important să rețineți că acest produs este foarte ușor de utilizat de oricine. Testerul este, de asemenea, compatibil cu diverse mărci de aparate auditive. Nu mai sta pe gânduri și intră acum pe site dacă ai nevoie de baterii aparat auditiv 10 și de accesorii de orice fel pentru acestea.

Accesați o reducere de preț de excepție

Pe site-ul battery-auditive.ro vei găsi produsele pe care aceștia le comercializează la prețuri reduse, astfel te poți bucura de un raport calitate-preț excelent greu de întâlnit pe piață. Așadar, vizitează acum site-ul baterii-auditive.ro și profită de promoțiile disponibile și sigur vei fi pe deplin mulțumit de calitatea bateriei audio pe care ai achiziționat-o.

Comandă online – ușor și rapid

Pentru că suntem în secolul vitezei iar timpul este o resursă foarte prețioasă pentru fiecare dintre noi, baterii-auditive.ro oferă clienților săi posibilitatea de a comanda online produsele de care au nevoie ușor și rapid direct de pe site. Așa că alegeți să comandați online aparatele auditive de care aveți nevoie, din confortul casei. Tot ce trebuie să faceți este să selectați modelul corect, să-l adăugați în coș și să finalizați comandă. După finalizarea comenzii, un consultant de vânzări vă va contacta pentru a stabili detaliile legate de comandă. Comenzile pot fi plasate cu sau fără cont creat pe site-ul baterii-auditive.ro, în funcție de preferințele pe care le aveți.

Livrare directă la domiciliu fără efort

O comandă plasată pe site-ul baterii-auditive.ro vă va fi livrată în aproximativ 1-3 zile lucrătoare, din momentul în care este predată firmei de curierat. Cu alte cuvinte, comanda se poate livra oriunde în România prin serviciu acesta cu un cost de transport de 20 lei. Alegeți cu încredere aparatele auditive de cea mai bună calitate și vă garantăm că veți reveni pe site pentru o nouă comandă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *