Pentru a corecta poziția dinților sau a maxilarului la adulți și la copii, aparatele dentare ortodontice sunt singura soluție care poate fi luată în considerare. Aceste dispozitive fac posibilă aplicarea unei forțe specifice asupra unuia sau mai multor dinți, pentru a le conferi o mișcare în direcția corectă. De asemenea, treptat, dentiția revine la loc și se rezolvă problema de aliniere. Vom privi mai în detaliu diferitele metode de corecție dentară disponibile astăzi în clinicile stomatologice. Care sunt avantajele unui aparat dentar în București, la Dr. Kurbe Dental Clinic? Vom afla împreună?

Bracket-urile metalice sau aparatul dentar tradițional este cel mai folosit în ortodonție. Aceștia se lipesc de fața exterioară a dinților și sunt conectați între ei printr-un fir metalic. Aparatul va fi ajustat aproximativ o dată la două luni de către medicul ortodont, pentru a obține rezultatul dorit.

Inelele metalice au multe avantaje. În primul rând, sunt cea mai eficientă și mai rapidă soluție pentru a trata orice problemă ortodontică. Pe de altă parte, acest aparat dentar este cea mai puțin costisitoare modalitate de corecție de pe piață. Prin urmare, dacă doriți să beneficiați de un aparat dentare în București, la Dr. Kurbe Dental Clinic, avem multiple opțiuni pentru dumneavoastră și vă putem ajuta cu orice tipuri de servicii dentare. Știm cât de important este să ai un zâmbet perfect drept, motiv pentru care aparatele dentare sunt din ce în ce mai des folosite de către majoritatea clienților.

Inele ceramice, o soluție mai discretă

Inelele ceramice funcționează pe același principiu ca inelele tradiționale. Pe de altă parte, acest aparat dentar este mult mai discret, deoarece ceramica le conferă o culoare albă, care se îmbină cu cea a dinților naturali. Pe lângă faptul ca oferă un aspect mai estetic, acest aparat dentar poate fi folosit și pentru a trata orice problemă ortodontică.

Într-adevăr, această soluție este mai scumpă decât cea clasică. De asemenea, trebuie remarcat faptul că sunt mai fragile și necesită o atenție deosebită, mai ales în timpul întreținerii.

Aproximativ unul din doi copii are nevoie de tratament ortodontic din motive funcționale și uneori estetice. Purtarea aparatului dentar, însă, nu este o moft. Criteriile sunt obiectivele funcționale (ocluzia dentara, masticația, echilibrul articulațiilor maxilarelor) și estetica. În sfârșit, estetica nu trebuie neglijată deoarece îmbunătățirea zâmbetului prin alinierea dinților ajută la stabilirea încrederii în sine și la construirea bunăstării psihologice. Astfel, dacă vreți să aveți un zâmbet perfect, puteți să vă puneți un aparat dentar în București la Dr. Kurbe Dental Clinic.

Astfel, vă veți bucura să aveți dinții perfect drepți și nu vă veți mai pune niciodată mâna la gură atunci când zâmbiți. Alege să fii tu însuți fără să te mai deranjeze complexele pe care le ai, optând pentru un aparat dentar în București la Dr. Kurbe Dental Clinic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *