Dacă vă aflați în situația în care doriți să cumpărați un imobil, fie el un apartament sau o casă, și vreți să obțineți cât mai multe detalii despre posibilele oferte, Nobileo vă ajută în acest sens, iar asta pentru că avem o multitudine de propuneri care v-ar putea stârni interesul.

Așadar, astăzi vă surprindem cu un apartament de vânzare în zona Floreasca.

Prin urmare, Nordis vă prezintă, spre vânzare, un apartament cu 3 camere situat într-un imobil din zona rezidențială Floreasca, lângă Parcul Verdi. Imobilul este structurat D+P+3E+4R, iar apartamentul beneficiază de vedere liberă pe zona de living și dormitoare, pe fiecare etaj fiind construite câte două apartamente. Așadar, vorbim despre o casă spațioasă, un apartament de vânzare în Floreasca, unde vă veți simți excelent, datorită confortului pe care îl veți avea aici, precum și apropierii de oraș.

Cu alte cuvinte, veți fi aproape de centrul capitalei și de toate facilitățile pe care le oferă aceasta. Am putea spune, deci, că reprezintă o oportunitate bună pentru cei care își doresc să-și găsească o casă în apropiere de București, însă fără să fie supuși situației de a accepta și poluare fonică de zi cu zi din capitală.

Mai mult decât atât, apartamentul are o suprafața utilă interioară de 105 mp și este împărțit în living, bucătarie deschisă, 2 dormitoare, 2 băi și o terasă în suprafață de 17 mp. Prin urmare, este un apartament spațios, foarte potrivit pentru un cuplu sau pentru o persoană care își dorește să aibă parte de cât mai mult spațiu de desfășurare într-o casă mare și primitoare. Mai mult decât atât, acest apartament poate fi ideal inclusiv pentru o familie cu copii, datorită faptului că există suficient spațiu pentru ca toată lumea să se desfășoare în deplină voie.

Apartamentul dispune de finisaje de bună calitate, dar necesită o igienizare, care se va face într-un timp relativ scurt. De fapt, totul poate lua doar câteva zile, iar după aceea vă puteți muta aici fără nicio problemă.

Pe de altă parte, știm că o altă facilitate pentru un posibil cumpărător al acestui imobil este și spațiul de parcare aferent apartamentului. Astfel, vă informăm că, pentru mașinile dumneavoastră există un loc de parcare în spatele imobilului. Prin urmare, nu va mai fi nevoie să căutați un loc de parcare și în cele din urmă să lăsați mașina departe de casă, ci puteți să stați fără griji, pentru că aici aveți propriul loc de parcare, pe care nu vi-l va ocupa nimeni.

Alege acest apartament de vânzare din Floreasca și bucură-te să ai parte de un loc pe care să-l poți numi „acasa”. Împreună găsim cea mai bună soluție pentru tine și nevoile tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *