Genele false sunt accesorii îndrăgite de majoritatea persoanelor pasionate de make-up sau care lucrează în acest domeniu. Cu alte cuvinte, reprezintă ultimul retuș atunci când vorbim de un machiaj profesional, însă pot fi purtate și fără make-up, promovând un stil mai natural prin care este accentuată doar forma ochilor. Inițial, genele false erau folosite în spectacole de teatru sau pe platourile de televiziune, însă datorită succesului pe care l-au avut, la scurt timp au devenit produse din ce în ce mai accesibile pentru publicul larg, astăzi putând fi achiziționate oricând și de oricine.

La momentul actual, găsești numeroase modele din care poți alege, în funcție de forma ochilor și de evenimentul la care vrei să fii prezent. Cele mai populare sunt cele cu bandă și cele de tip smoc, ambele fiind foarte ușor de aplicat. Până să ajungi să dai prima comandă de gene false, trebuie să iei în considerare că aceste accesorii nu sunt tocmai pentru toată lumea, de aici și motivul pentru care există o varietate de forme și mărimi. Iată câteva sfaturi oferite de RainBow Glam în alegerea genelor false.

Deci, tu cum îți alegi genele false în funcție de evenimentul la care participi?

După cum am menționat deja, există numeroase tipuri și mărimi, astfel încât să ai de unde alege, ținând cont de forma feței sau de evenimentele la care ești invitat să participi. Te poți orienta către gene false delicate, perfecte pentru un make-up de zi la birou sau poți alege pur și simplu gene spectaculoase care îți vor oferi un aspect atrăgător. Nu uita că pentru un look de zi sunt recomandate genele false smoking. Acest model îți accentuează trăsăturile și îți alungește forma ochilor. Tot ce trebuie să faci este sa așezi cateva gene din mijlocul ochiului spre exterior pentru a crea un efect ușor de alungire.

Dacă nu vrei sa dai gres, alege gene scurte cu bandă. Optează pentru un model cu fire subțiri, nu groase, pentru că în felul acesta vei da impresia de gene naturale cu rimel aplicat. În schimb, pentru un eveniment de seară, cu o ținută pe măsură, specialiștii recomandă genele cu panglică. Dacă urmează să fii în centrul atenției, alege cu încredere gene bogate, care să atragă privirile din jur și care să îți scoată ochii în evidență.

Acest model de gene poate fi purtat cu un make-up mai discret, care să necesite doar o linie subțire de tuș, alături de o nuanță naturală a pleoapelor. Desigur, în cazul în care vrei să adopți un make-up mai strident din punct de vedere al culorilor, poți să alegi un model de gene mai delicate. Pentru a avea un aspect impecabil, când alegi genele false, încearcă să ții cont atât de cont de coafură, cât și de ținută.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *