Celulele stem sunt prelevate cu usurinta

Cu toate ca nu exista motive intemeiate, celulele stem au fost asociate de multe ori si cu diferite controverse, insa in realitate beneficiile aduse de aceste tratamente sunt nenumarate. Acestea au revolutionat sistemul medical si s-au dovedit a fi utile in tratarea mai multor afectiuni care pana in momentul respectiv nu aveau un tratament eficient. In plus, se asteapta ca pe viitor acestea sa poata trata si alte afectiuni care in prezent nu au leac, lista actuala fiind de circa 80 de boli grave. Potentialul este urias, iar oamenii de stiinta efectueaza diferite teste cu celule stem prin care acestea sa se dovedeasca a fi utile si in alte conditii.

Mai multe afectiuni tratate

Este bine cunoscut faptul ca celulele stem pot fi folosite pentru tratarea a diferite afectiuni complexe, iar aici putem aminti leucemia, cateva forme de cancer, arsurile si nu numai. In plus, pe aceasta cale nu mai este nevoie de listele lungi de asteptare la care sunt supusi cei care au nevoie de transplanturi de organe, pentru ca celulele stem ajuta la regenerarea acestora.

Usor de prelevat

Exista mai multe surse de celule stem in corp, unele fiind mai mult sau mai putin bogate, insa una dintre cele mai grozave optiuni se dovedeste a fi sangele cordonului ombilical. Prelevarea se va face imediat dupa nastere, in caz contrar aceasta este o sursa foarte bogata care se iroseste. Procedura este simpla, se pune in practica imediat, nu este deloc complicata si se va dovedi a fi benefica intr-o multime de contexte.

Compatibilitate ridicata

De asemenea, unul dintre marile avantaje aduse de tratamentele cu celule stem este reprezentata de faptul ca nu se pune problema compatibilitatii care este foarte ridicata, in special in cazul rudelor apropiate, pe cand alternativa transplanturilor implica liste lungi de asteptare care nu ofera nicio garantie. Asadar, este mult mai simplu sa se apeleze la o asemenea solutie care este si practica si sigura si eficienta.

Costuri accesibile

In plus, costurile nu sunt ridicate, in special atunci cand sunt comparate direct cu beneficiile aduse, motiv pentru care merita sa vezi care sunt tarifele propuse in cadrul clinicilor publice sau private. Ambele variante vin cu propriile plusuri, insa balanta tinde sa se incline in favoarea celor private.

Depozitare in banci specializate

Imediat dupa prelevare, daca nu sunt folosite, celulele stem vor fi depozitate in banci specializate, iar cele private au avantajul ca fiecare donator va decide modul in care sa fie folosite celulele. In plus, acestea pot fi depozitate chiar si cateva decenii, fara a-si pierde din proprietati, urmand a fi folosite direct atunci cand este nevoie de diferite tratamente, asa ca apeleaza chiar acum la StemSure pentru a afla toate detaliile care te intereseaza.

Leave a Comment