De aici mi-am cumparat instalatia GPL

Probabil ca orice sofer a auzit pana acum de kit-uri GPL si a luat in calcul posibilitatea instalarii unuia in conditiile in care preturile carburantilor sunt intr-o continua crestere in ultimele 12 luni. Astfel, MonteazaGPL reprezinta locul ideal catre care se pot orienta toti cei interesati intrucat aici este disponibile o gama foarte variata, pentru toate tipurile de autoturisme si unde preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Pe aceasta cale se va proteja si mediul inconjurator, intrucat autoturismele echipate cu GPL polueaza mai putin, astfel ca soferii vor avea mult de castigat.

Investitie minima

Este important de stiut ca pentru a instala un kit GPL este necesara o investitie minima, care poate sa difere de la un caz la altul in functie de varianta aleasa. Pretul mediu este de 500 de euro in cazul instalatiilor universale, care se potrivesc pe toate tipurile de masini, pe cand pentru cele dedicate trebuie sa se plateasca putin mai mult, insa acestea aduc la schimb mai multa eficienta.

Economii pe termen lung

Asadar, unul dintre cele mai mari avantaje de care se bucura toti cei care apeleaza la MonteazaGPL este reprezentat de economiile facute pe termen lung, care sunt de circa 40% la fiecare drum parcurs. De asemenea, investitia initiala este amortizata, de regula, in mai putin 12 luni, in functie de numarul de kilometri efectuat de fiecare sofer in parte.

Usor de instalat si intretinut

Unul dintre principalele avantaje este reprezentat de faptul ca instalatiile GPL se monteaza cu usurinta, insa este important sa se colaboreze numai cu service-uri acreditate RAR pentru a evita orice risc. Tot specialistii de aici trebuie sa se ocupe si de intretinere, iar kit-urile vor fi verificate la fiecare 2 ani si vor primi un aviz, sistemul fiind similar cu cel al ITP-ului.

Performante

De asemenea, o masina echipata cu un sistem GPL nu va avea grija performantelor intrucat cu toate ca se spune ca aceste kituri vor scadea puterea motorului, in realitate procentul este de circa 3%, astfel ca nici nu este sesizat in cele mai multe cazuri de catre soferi. In schimb, pentru ca gazul petrolier lichefiat este un carburant mult mai curat, nu mai exista impuritati care sa se depuna pe componentele motorului, astfel soferii nu vor avea parte de batai de cap cu privire la aceste instalatii.

Pentru toate masinile

In plus, exista o multime de solutii, iar toate pot fi descoperite la MonteazaGPL, indiferent daca vorbim despre cele universale care sunt cele mai accesibile din punct de vedere financiar, fie de cele dedicate unui anumit model si tip de motor. Totul tine de preferintele fiecaruia, dar si de bugetul alocat, astfel ca intotdeauna vor fi gasite aici cele mai bune solutii.

 

Leave a Comment