Am scapat de grija inmormantarilor

Decesul unei persoane poate aparea atunci cand te astepti mai putin, si din nefericire, nu putem sa evitam acest lucru. Fiecare dintre noi ajungem la un moment dat in viata in situatia de a pierde o persoana draga noua si luand in calcul ca ne va provoca o durere imensa, care poate sa nu ne permita sa ne coordonam bine intreaga organizare a evenimentului, ar fi recomandat sa apelam la ajutorul unei firme de servicii funerare care sa ne scape de grija pregatirii inmormantarii.

In momentul in care trecem prin clipe grele, ne este foarte greu sa desfasuram si alte activitati. Nici unul dintre noi nu dorim sa ajungem in situatia de a organiza inmormantarea unei persoane dragi, asa ca cel mai usor este sa apelam la o firma de servicii funerare care sa ne ajute sa scapam de aceasta povara. Pe site-ul https://serviciifunerareluca.ro/ sunt prezentate toate pachetele funerare in detaliu, cat si tot ce poate fi achizitionat cu ajutorul Casei Funerare Luca.

Casa Funerara Luca este o firma serioasa de pompe funebre care si-a castigat prestigiul de-a lungul timpului prin raspunsul prompt si serios la fiecare caz, tratand fiecare client cu empatie si profesionalism. Scopul organizarii inmormantarii cu o firma de servicii funerare este ca familia sa petreaca mai mult timp cu apropiatii si sa isi ia ramas bun de la decedat in liniste.

Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi este un motiv de mare tristete, insa, indiferent de ora la care se intampla, Casa Funerara Luca va fi alaturi de dumneavoastra pentru ca aceasta functioneaza non stop si se poate ocupa la orice ora de tot ceea ce este necesar la o inmormantare. Prin echipa de profesionisti care va asigura consiliere gratuita se vor prezenta cele mai bune si moderne solutii pentru a planifica in detaliu ceremonia de inhumare, sau, dupa caz, de incinerare.

Firma de servicii funerare se va ocupa si de eliberarea formalitatilor necesare unei inmormantari, respective incinerarii, acestea fiind: constatarea decesului, declararea decesului si eliberarea certificatului atestator, realizarea dosarului pentru ajutorul de inmormantare, intocmirea actelor pentru repatriere sau expatriere, intocmirea actelor pentru inhumare sau incinerare.

Casa Funerara Luca se va ocupa de sicriu, garnituri, cruce, candele, articole religioase, coroane, jerbe, aranjamente florale, coliva, colaci, prosoape.

Cu ajutorul acestei firme, de la momentul la care se afla vestea si pana la finalizarea inmormantarii se va trece mai usor peste clipele extrem de dureroase. Aici poate fi vorba despre imbalsamarea, toaletarea si asezarea persoanei decedate in sicriu. Aceasta este una dintre cele mai delicate etape ale inmormantarii, insa, Casa Funerara Luca va face ca totul sa fie mai usor, fiind o firma specializata in domeniu.

Leave a Comment