Mi-am asigurat toate afacerile

Faptul ca intreprinderile mici si mijlocii se orienteaza cu precadere catre asigurarile obligatorii, optand doar pentru acele polite solicitate de banci sau companiile de leasing, reflecta faptul ca inca piata asigurarilor in Romania este afectata de criza. Insa, la nivel de companie medie si mare, se observa un trend ascendent catre incheierea de asigurari.

Cu toate acestea, momentan, accentul pe pune pe pret, serviciile fiind trecute de multe ori pe planul al doilea. Aceasta situatie este intalnita si la nivelul brokerilor in asigurari pe segmentul corporate, unde interesul preponderent este dat de costul asigurarii. La fel se intampla chiar si in cazul companiilor internationale dezvoltate.

Sediile companiilor, mobilierul si echipamentele, precum si utilajele si marfurile achizitionate reprezinta o investitie importanta pentru orice afacere. Se poate intampla ca oricare dintre acestea se fie afectate oricand de evenimente neprevazute. Spre exemplu, un incendiu poate provoca pagube uriase, se pot deteriora stocurile de marfa, si chiar in unele cazuri, se poate ajunge pana la intreruperea activitatii companiei.

In ceea ce priveste parte de asigurari pentru business, companiile au la dispozitie cateva variante comune de protectie, pentru acoperirea anumitor riscuri. De cele mai multe ori sunt acoperite riscurile de baza cum ar fi incendiul, explozia sau evenimentele naturale, la acestea putandu-se adauga cele mai frecvente riscuri aditionale, cum ar fi avariile la instalatia de apa sau furtul.

Asiguratorii prin intermediul firmei de broker, FlyInsurance includ sau ofera posibilitatea de a include in polita de asigurare, acoperirea pentru evenimente cum ar fi incediu, traznet, explozie, caderea aparatelor de zbor, lovirea din exterior de catre vehicule, emanatii de fum, gaz, vapori, cheltuieli aditionale, fenomene atmosferice, greutatea stratului de zapada, raspundere civila fata de proprietar sau angajati, avarii accidentale la instalatiile de incalzire sau de aer conditionat, fenomene electrice, talharie sau acte de vandalism, evenimente socio-politice, spargerea accidentala a suprafetelor vitrate, clauza de cladiri in constructie, asigurarea impotriva pierderii de profit rezultata din intreruperea activitatii, cheltuieli suplimentare datorate de o eventuala dauna, bani in seif, transport de bani, bunuri mobile si transportabile, opere de arta, marfa refrigerata sau chiar distrugeri provocate de animale.

In functie de tipul activitatii companiei, broker-ul de la FlyInsurance va configura o oferta care sa corespunda cu nevoile dumneavoastra.

Vasta experienta in domeniul asigurarilor ne-a certificat faptul ca activitatea companiei trebuie analizata foarte bine, sa se cuprinda toate specificatiile, astfel incat in cazul producerii unui eveniment asigurat, solutionarea daunei sa aiba loc in cel mai scurt timp posibil.

Altfel spus, FlyInsurance este broker-ul care se diferenteaza pe piata asigurarilor prin seriozitate, profesionalism si calitate in ceea ce priveste oferta de produse pe piata in acest domeniu.

Leave a Comment