Obtine cartea funciara fara efort

Atunci cand iti doresti sa cumperi o proprietate, cu siguranta, vrei sa stii ca nu exista nicio problema din punct de vedere legal cu privire la aceasta. Poate vrei sa stii si cate ceva din trecutul proprietatii, poate legate de proprietari, de eventuale modificari si nu numai. In acest sens ai nevoie de un extras de carte funciara, iar pentru a-ti fi cat mai simplu mai bine te lasi pe mainile specialistilor de la EuroSurvey care se ocupa de toate detaliile in locul tau.

Mai precis, rolul cartii funciare este acela de a aduce fel si fel de informatii cu privire la situatia juridica referitoare a unui imobil, de la identificarea proprietarilor, existenta unor posibile precontracte, care sunt vecinii, drepturi, ipoteci si nu numai. De asemenea, cartea funciara poate fi de trei tipuri, de informare, in extenso si de autentificare, iar fiecare dintre aceste variante are propriul rol. Cel mai des se dovedeste a fi necesar extrasul la vanzare, cand se doreste obtinerea unui credit, dar si la inregistrare, la inchiriere sau pentru racordarea la utilitati precum curent, gaz, apa, etc.

E mai simplu sa te lasi pe mainile specialistilor intrucat acestia nu doar ca cunosc toate procedurile, insa te pot scapa si de multe probleme. Cea mai mica neatentie poate avea urmari complicate si nimeni nu isi doreste sa isi asume riscul, motiv pentru care pentru extras de carte funciara EuroSurvey reprezinta locul ideal catre care sa ne orientam.

Aici ne asteapta cele mai bune conditii si garantia ca rezolvam totul in cel mai scurt timp posibil. In plus si costurile sunt mici in comparatie cu beneficiile aduse si ajungem sa facem mari economii de timp pe care il putem aloca catre alte proceduri. Asadar, nimeni nu are nevoie de batai de cap si de stres pentru ca totul poate fi mult mai simplu cu ajutorul oamenilor care se pricep.

Vorbim de un domeniu strict in care cea mai mica gresala poate sa coste mult si nimeni nu isi doreste sa se complice cu fel si fel de proceduri complicate, riscante, care sa fie efectuate de o echipa care sa nu dispuna de o vasta experienta. La Eurosurvey nu doar ca te asteapta mult profesionalism, ci si garantia ca rezolvi totul in cel mai scurt timp.

In plus, costurile implicate in acest sens sunt minime, ceea ce presupune ca oricine poate apela la specialisti pentru extrasul de carte funciara, ocazie cu care nu doar ca fac mari economii de timp, dar nici nu se complica cu birocratia care pune bete in roate multora. Asadar, apeleaza aici si profita de pe urma conditiilor ideale care te asteapta pentru ca nu a fost niciodata atat de simplu.

Leave a Comment