Poti cumpara de aici pungi pentru sterilizare

Orice cabinet medical de specialitate sau cabinet stomatologic foloseste instrumentar medical care necesita sterilizare si in acest sens cel mai mare ajutor este oferit de pungile de sterilizare autosigilante. Sterilizarea instrumentarului medical este esentiala pentru pastrarea unui mediu curat si sanatos, aspect deosebit de important atat pentru personalul medical si auxiliar, cat si pentru pacienti.

Sterilizarea este importanta si pentru saloanele de infrumusetare pentru a se impiedica imprastierea germenilor, astfel ca si aici pungile de sterilizare autosigilante sunt mai mult decat necesare.

Prin urmare, persoana care se ocupa cu achizitia de consumabile intr-un cabinet sau intr-un salon de infrumusetare trebuie sa le asigure necesarul pentru buna desfasurare a activitatii.

Sterilizarea corespunzatoare a instrumentarului medical este reglementata si prin lege si are un impact semnificativ asupra calitatii actului medical. Mai mult de atat, toate cabinetele medicale sunt medii de lucru in care microorganismele se pot inmulti cu rapiditate, astfel ca este obligatorie prevenirea unor astfel de situatii. De asemenea, sterilizarea instrumentelor pentru manichiura si pedichiura din saloanele de infrumusetare, cat si a ustensilelor si accesoriilor pentru coafor si frizerie este necesara. Astfel, pungile pentru sterilizare contribuie definitiv la desfasurarea activitatii si prezinta si alte beneficii, printre care: rezistenta, instrumentele medicale sau cosmetice care sunt ascutite nu reprezinta o problema; sunt transparente astfel ca pot fi identificate foarte usor obiectele care sunt inauntru acestora; sunt compatibile cu o gama larga de dezinfectanti; sunt autoadezive si usureaza utilizarea; pot fi de diferite dimensiuni, in functie de necesitati; nu in ultimul rand, au un pret foarte mic.

Asa cum specificam anterior, respectarea normelor de sterilizare intr-o unitate medicala este de o maxima importanta. Tot ce-ti ramane de facut este sa te asiguri ca personalul cunoaste foarte bine procedura pe care trebuie sa o aplice cu strictete la fiecare operatiune de sterilizare si sa consulti gama de pungi de sterilizare autosigilante de la Medaz, de unde vei putea sa alegi produse in functie de necesitati. In plus, ai grija sa asiguri de fiecare data consumabilele necesare intregului proces.

Pentru ca numarul infectarilor este intr-o continua crestere datorita nesterilizarii instrumentarului intr-un mod corespunzator este necesar sa iei toate masurile necesare astfel ca starea de sanatate a personalului medical si a pacientilor sa nu fie afectata.

De asemenea, aceleasi recomandari sunt facute si persoanelor care detin sau administreaza saloane de infrumusetare, saloane de manichiura si pedichiura sau frizerii.

Este important sa le oferi clientilor sau pacientilor un mediu placut si sigur, servicii de calitate si, sa le pui siguranta pe primul loc, astfel ca trebuie sa-ti dotezi corespunzator cabinetul si sa-ti informezi periodic personalul cu privire la normele de siguranta pe care acestia trebuie sa le respecte.

Leave a Comment