Aici gasesti nenumarate modele de sicrie

Cosciugul sau altfel spus, sicriul reprezinta elementul fara de care nu se poate realiza inmormantarea. Aceasta este o cutie special realizata pentru a deservi ca loc de veci pentru odihna trupului neinsufletit si care se realizeaza din diverse materiale, dar de obicei din lemn.

Se stie ca lemnul are capacitatea de a fi prelucrat in diverse forme, este disponibil in esente diferite, iar sicriele pot fi realizate cu modele florale sau religioase, in finisaje specifice. Cu toate ca nu exista o traditie anume pentru a alege un model anume de sicriu, de obicei, sicriele au aceeasi forma, iar aspectul estetic este cel care va face diferenta.

Pentru ca achizitionarea sicriului sa nu fie o piedica in clipele indoliate pentru familie, pe site-ul www.funerarecraiova.ro sunt prezentate toate modelele de sicrie, inclusiv gama de sicrie de lux, din care familia sa aleaga in functie de nevoi si de bugetul disponibil.

Atunci cand alegem un sicriu trebuie sa tinem cont de materialul din care acesta este realizat.Astfel, daca vom dori sa alegem un sicriu rezistent trebuie sa alegem unul din lemn de esenta tare.

Un alt rol important in alegerea sicriului il are culoarea acestuia. Pe site-ul www.funerarecraiova.ro se gaseste o paleta variata de nuante. Culorile cel mai des intalnite sunt degrade, mahon sau bej. De asemenea, in situatiile in care persoana decedata este un copil sau un tanar necasatorit, culoarea specifica inmormantarii este reprezentata de un sicriu alb.

Un model de sicriu potrivit pentru cei care aleg calitatea si este accesibil pentru familiile care doresc sa realizeze o inmormantare traditionala autentica sunt sicriele de nivel mediu. Sicriele speciale sau de lux sunt cele care au un finisaj elegant si materiale calitative. In aceasta categorie se incadreaza modelele albe, destinate pentru copiii sau tinerii care au parasit prea curand aceasta lume.

Fiecare sicriu trebuie sa fie accesorizat cu lenjerie alba si cu perna specifica, cu cele doua orare, mic si mare, precum si cu panza cu care va fi acoperita fata decedatului. In general, accesoriile mentionate sunt incluse in pretul sicriului.

E important sa nu uitati de crucea din lemn care se aseaza la capatul sicriului atunci cand decedatul este condus pe ultimul sau drum. Pe aceasta trebuie sa fie notat numele decedatului, anul in care s-a nascut si cel in care a decedat acesta. De asemenea, tineti cont de lungimea trupului celui plecat pentru a alege sicriul corespunzator.

Tinand cont de toate acestea, veti putea alege fara nicio indoiala sicriul potrivit, la pretul potrivit. Trebuie doar sa fiti atenti in selectarea acestuia si sa respectati toate recomandarile pe care vi le dau specialistii in servicii funerare de la Casa In Memoriam. Apelati aici si descoperiti gama de sicrie de la In Memoriam.

Leave a Comment