Auto Cobalcescu – dealerul auto multi-marca pe care te poti baza

Auto Cobalcescu este un dealer auto multi-marca, ce se evidentiaza in topul dealerilor auto din capitala, foarte apreciat de clienti, ce detine un portofoliu generos de branduri auto de pe piata. Brandurile de masini comercializate de Auto Cobalcescu sunt: Dacia, Renault, Nissan, MINI, BMW, cu alte cuvinte, iti pune la dispozitie marci apreciate in acest domeniu. Este important de mentionat faptul ca Auto Cobalcescu asigura garantie, mai exact asigura reparatia masinii tale Dacia, Renalt, Nissan, MINI, BMW, in baza certificatului de garantie. De asemenea, Auto Cobalcescu pune la dispozitia clientilor servicii de mecanica, caroserie, ITP, asadar, daca ai nevoie de aceste servicii pentru masina ta, nu ma sta pe ganduri si apeleaza la profesionisti in domeniu. Este important de precizat faptul ca Auto Cobalcescu ofera autoturisme si servicii la cele mai inalte standarde de calitate.

Posibilitate de achizitie auto rulate

Auto Cobalcescu pune la dispozitia clientilor si autoturisme rulate, cu informatii referitoare la istoricul acestora. Asadar, daca doresti sa-ti achizitionezi o masina rulata, cel mai bine este sa o cumperi de la un dealer renumit, precum Auto Cobalcescu, pentru ca in acest fel nu vei avea parte de surprize neplacute in ceea ce priveste fenomenul de defecte ascunse.

Servicii de administrare service flote

Auto Cobalcescu ofera servicii personalizate pentru reparatia si intretinerea flotelor. Acestea se realizeaza prin intermediul Key Acount-ului si a rampelor de service dedicate. Asadar, daca detii una sau mai multe flote auto, alege sa colaborezi cu o companie de incredere in ceea ce priveste reperatia si intetinerea autoturismelor.

Prinde ofertele disponibile

Daca esti in cautarea unor preturi avantajoase, Auto Cobalcescu reprezinta alegerea potrivita pentru tine, mai mult decat atat, pe site-ul autocobalcescu.ro vei descoperi si numeroase promotii, asadar, parcurge chiar site-ul si identifica masinile preferate, iar apoi viziteaza showroom-ul Auto Cobalcescu pentru a vedea masinile si in realitate. Totodata, in ceea ce priveste finantarea, Auto Cobalcescu iti ofera posibilitatea de a beneficia de un pachet de finantare potrivit necesitatilor tale, prin intermediul diversilor parteneri.

Solicita un test drive

Ai posibilitatea de a solicita direct de pe site-ul autocobalcescu.ro un test drive pentru masina ta preferata, iar in acest fel vei putea constata daca masina respectiva este potrivita nevoilor si dorintelor tale. Pentru a solicita un test drive, tot ce trebuie sa faci este sa completezi un formular aflat in sectiunea „test drive”, iar in cel mai scurt timp vei fi contactat de personalul Auto Cobalcescu.

Personal specializat

Auto Cobalcescu dispune de personal specializat si implicat, care te va ajuta sa iei cele mai bune decizii in materie de autoturisme. Asadar, alege sa beneficiezi de cele mai bune servicii de vanzare si post vanzare oferite de spercialistii Auto Cobalcescu, iar in acest fel vei fi convins de faptul ca ai facut alegerea potrivita!

Leave a Comment