Cine te ajuta sa dai o noua viata tuturor hainelor tale

Un tricou imprimat sau un tricou grafic este un tricou care poarta un design, o imagine sau o inscriptie a unui artist. Imprimarea se face cu imprimarea textila. La Nanana, exista diferite tipuri de tricouri tiparite:

Un tricou de concert este un tricou asociat cu un concert sau concert (de obicei rock sau metal). Trupe si grupuri de muzica promoveaza de obicei prin crearea si vanzarea sau furnizarea de tricouri in spectacole, turnee si evenimente. Tricourile de concert contin de obicei o imagine cu numele, logo-ul sau imaginea ecranata a muzicianului. Un grafic popular in spatele tricoului este o lista de informatii despre competitia actuala a formatiei, inclusiv orasul competitiei (uneori locul desemnat) si data corespunzatoare. Una dintre cele mai populare culori pentru tricourile de concert este negru pur. Fanii cumpara sau obtin aceste camasi pentru viitoarele concerte, de obicei cu blugi, pantaloni intunecati sau fuste. Fanii pot purta emblema unei formatii la concertul unei alte formatii pentru a-si exprima gustul.

Tricourile de calatorie (sau tricourile de suvenir) sunt camasi legate de calatorie sau vacanta. In ultimii ani, tricourile au devenit cadouri sau suveniruri populare. Modelele de tricouri sunt de obicei serigrafiate cu imagini si text direct legate de un anumit oras, tara sau cultura. Tricourile exprima sau afiseaza informatii despre locul in care se afla o persoana.

Tricourile de curs sunt tricouri cu ecusoane de unitate militara imprimate pe ele ca suveniruri pentru cursuri de participare si / sau de pregatire pentru absolvire. Camasile tiparite cu embleme integrale dateaza cel putin din cel de-al doilea razboi mondial.

De ce se poarta arta pe haine?

Multi artisti contemporani folosesc tricouri ca panze pentru creatiile lor. Tricourile de arta pot fi, de asemenea, produse in serie prin serigrafie. Un tricou de marfa este o camasa asociata unei marci sau marci comerciale. Este obisnuit sa vezi trupe celebre, muzicieni, echipe sportive si personaje TV imprimate pe tricouri pentru comertul cu imbracaminte cu amanuntul, pentru a genera venituri suplimentare.

La Nanana arta este metoda prin care artisul se face auzit, de aceea a ales sa o puna e diverse obiecte de imbracaminte, accesorii, etc.

Calitate superioara

Produsele livrate clientului sunt confectionate din materiale calitative, facute cu grija de cei indemanati artisti, pentru a nu se pierde nici din esenta materialulu, dra nicidin mesajul ce urmaza a fi livrat catre  public.

Se potriveste oriunde

A devenit o moda ca arta sa fie stigata oriunde, de aceea este cel mai des sustinuta prin vestimentatie. Vrei sa arati ca-ti pasa si ca te intereseaza cultura? Poarta arta, in toate formele sale, chiar si pe haine. Ce? Nu ai mai vazut un tablou de Van Gogh pe printat pe un tricou? Vezi, acum, la Nanana.

Leave a Comment