Hainele tale preferate le gasesti aici

Stiind sa alegi geaca de iarna potrivita nu este doar esential pentru supravietuire, ci si pentru a te bucura de zapada. Unii pot alege o geaca care se va schimba pe tot parcursul iernii, in timp ce altii pot ramane fideli unei singuregeci. Nevoile celor care vor sa ramana activi, vor fi diferite de cele ale celor care vor sa poarte ceva nou in oras. In functie de locul in care va aflati, cand zapada incepe sa cada, cerintele jachetei se vor schimba. Indiferent daca este potrivit pentru dumneavoatra sau pentru copil, Xobstar iti ofera o gama larga  de idei de imbracaminte pentru a trece cu brio de iarna rece.

Alege tehnic

Exista trei tipuri principale de geci de iarna. Pentru a gasi metoda potrivita de selectie, trebuie mai intai sa va dati seama pentru ce tip de activitate intentionati sa folositi haina. Cei care cauta ceva casual pentru a explora orasul nu vor avea nevoie de aceeasi ca si cei care exploreaza terenul accidentat.

Geaca tehnica este cea mai buna alegere pentru persoanele care cauta lumina si caldura. Cand desfasoara activitati in aer liber, poate desfasura o gama completa de sporturi. Aceste jachete vor avea o varietate de caracteristici tehnice, cum ar fi casti si glugi compatibile cu fermoar, care pot creste fluxul de aer in timpul activitatilor de intensitate ridicata. In general, cele tehnice sunt mai usoare decat jachetele casual de iarna din oras si au o compresibilitate si o capacitate mai mare de ambalare.

Alege casual

Jachetele casual de iarna Xobstar din jurul orasului vor adopta diferite stiluri si siluete si vor fi confortabile, cum ar fi o gluga mare cu captuseala din blana si buzunare captusite manual. Daca au caracteristici tehnice, deoarece nu sunt de obicei utilizate pentru activitati de intensitate ridicata, ele sunt de obicei acoperite cu ornamente elegante.

Captusita sau nu?

Desi este foarte cald, puful nu este potrivit pentru medii umede. Cand sunt umede, penele se aduna impreuna si pierd o mare parte din caracteristicile de izolatie si mansarda. Daca petreceti iarna intr-un climat uscat si rece, jacheta din puf va juca cel mai bun rol si va va proteja de diversi factori, sau aveti tendinta de a petrece mai mult timp in clima umeda si rece, izolarea sintetica este cea mai buna alegere. Desi materialele de izolatie sintetica sunt de obicei mai voluminoase decat puful, ele sunt la fel de bune pe cat sunt, sunt in general mai putin costisitoare si pot rezista la climatul umed, iar  fiecare izolatie are avantajele sale, in analiza finala, nevoile dumneavostra vor determina ce material sa utilizati.

Leave a Comment